E-learning

 

Miért is jó az e-learning oktatási forma?

 

Személyre szabott KRESZ oktatás:
– mert ha nincs időd eljárni a tanfolyamra, akkor is van lehetőséged otthon vagy bárhol a KRESZ-t megtanulni.
– beoszthatod az idődet.
– azonnal értesülsz a teljesítményedről.
– a tesztet bármikor előveheted.

Egy tananyagrészt csak akkor lehet elkezdeni, ha az előzőt már befejezted. Egyedi azonosítót kapsz a képzés díjának befizetése után, amely meghatározott időre szól.

“B” kat: 60 óra/90 nap ;

“AM” kat: 60 óra/90 nap ;

“B-A1” kat: 60 óra/90 nap ;

“A, A1, A2” kat: 60 óra/90 nap.

 

A beiratkozáskor szükséges dokumentumok:  személyigazolvány , lakcímkártya  másolat, és a tandíj. Legkésőbb az anyag végeztével hozni kell egy eredeti iskolai bizonyítványt (minimum általános iskolai), a 2 példány háziorvosi alkalmassági igazolást és a KRESZ vizsgadíját!

Kérlek, hogy a citromail-es és a freemail-es e-mail címed helyett készíts egy másikat ,mert ezekre a program nem tudja elküldeni a tananyagot!

 

A tananyag 6 fejezetből, 24 modulból, 1100 oldalból köztük 1800 médiaelemből áll. Minden fejezet végén részvizsgát találsz. Ha ezen átmentél, folytathatod a következő fejezettel.

A legvégső vizsga akkor sikeres, ha legalább 87%-ra teljesítettél.

 

Az első belépés tehát 90 napig él(35.000Ft), ami 60 órát jelent. Ha lejárt a 90 nap, és nem fejezted be, akkor van lehetőséged újabb 30 napos vásárlásra ez 10 tanulási órát jelent. A pótóra 8.000Ft/10 óra.

Felhívom a figyelmeteket a következő változásokra: A fenti 90 nap/60 óra ki lett bővítve 180 nap/75 órás elérhetőséggel is. Az ár változatlan, ebben az esetben is 35.000Ft. A beiratkozáskor választhatsz, hogy a 90 napos vagy a 180 napos változatot szeretnéd-e.  A tapasztalat az, hogy minél hosszabb időt választasz, annál később állsz neki az igazi tanulásnak.

A tananyag nagyon jól felkészít a lehetséges hatósági vizsgára!

Figyelem!

Hasznos segítséget tudunk adni a KRESZ-vizsgára való felkészülésre egy rövidebb idejű tananyaggal. Ez teszteket tartalmaz, ára 5.000Ft. 2016. március 30-tól 30 nap hozzáférés/12 óra tanulási időt jelent. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik tantermi képzésen vesznek részt.

 

 

 

Sikeres felkészülést kívánok Neked!